Tim Slijkhuis, Technisch Manager

Gelukkig Gesproken met…

Naam:                  Tim Slijkhuis

Hoe kwam je bij GrijsGroen terecht?

Via LinkedIn werd ik benaderd door Johan Langendoen. Daar had ik aangegeven op mijn profiel dat ik beschikbaar ben voor een nieuwe uitdaging. Toen Johan mij een bericht stuurde was mijn eerste reactie: “Wéér een nieuw bericht van wéér zo’n recruiter die met minimale inspanning een hoop geld wil binnenharken.” Echter bleek al heel snel dat ik dat vooroordeel beter vroeg dan laat aan de kant kon schuiven. Na enkele contactmomenten besefte ik dat GrijsGroen meer doet dan het gemiddelde bemiddelingsbureau. GrijsGroen is er niet alleen maar voor zichzelf, maar wil dat iedere betrokken partij als grote winnaar uit de bus komt; De werkgever, werkzoekende, het goede doel dat gesteund wordt… En natuurlijk is het dan ook super dat GrijsGroen bij iedere succesvolle bemiddeling bijdraagt aan haar eigen voortbestaan! Een win-win-win-win-situatie.

Is jouw werkgeluk vergroot door de bemiddeling van GrijsGroen?

De contactmomenten met Johan Langendoen hebben ertoe geleid dat ik mij vandaag de dag Technisch Manager bij het innovatie bouwbedrijf GMB mag noemen. Iedere dag mag ik mij met volle overtuiging inzetten voor innovaties, strategieën, processen en andere taken die GMB stukje bij beetje verder helpen. Dat is werk dat zeer veel voldoening geeft, niet in de laatste plaats omdat GMB lef toont en uitdagingen aan durft te gaan die gepaard gaan met het nodige risico. Die mate van durf doet GMB onderscheiden van de rest. Pappen en nathouden is er niet bij. Dat past precies bij mijn overtuigingen. Ik kan dus stellen dat GrijsGroen een juiste match heeft gevonden tussen mij en GMB. Een mooie match die vrij onverwacht kwam. Ik zou aan een nieuwe baan beginnen in april 2020, maar nog voordat ik de kans had om te beginnen gooide de Coronacrisis roet in dat eten. Echter, kort daarna heeft GrijsGroen iets in gang gezet waarvan ik overtuigd ben dat het mijn werkgeluk meer heeft doen toenemen dan bij wat ik oorspronkelijk zou gaan doen.

Wat zou je ons nog willen meegeven?

Ik zou niets anders willen meegeven dan dat ik jullie adviseer om op de huidige voet verder te gaan. Of jullie nou gaan groeien of niet, bij wijze van spreken zelfs ooit internationaal gaan en tot en met de positie van president van Amerika gaan bemiddelen… Het door mij eerder genoemde creëren van een win-win-win-win-situatie zorgt ervoor dat iedere betrokken partij met een goed gevoel kan uitkijken naar de toekomst. Tot op het moment van schrijven van deze tekst, meer dan een half jaar na de start van mijn nieuwe baan bij GMB, heeft Johan het contact met mij onderhouden. Dit ondanks het feit dat mijn bedrijf mij direct in dienst heeft genomen en GrijsGroen al maanden terug heeft betaald voor haar diensten. Toch hadden Johan en ik zo nu en dan contact over hoe het mij vergaat in mijn nieuwe functie. Als kers op de taart kwam Johan mij nog thuis opzoeken om een kerstpakket langs te brengen. Volgens mij heeft GrijsGroen daarmee aangetoond dat het zich zeer positief en op een unieke manier onderscheidt in de overvolle markt van recruiters en bemiddelaars.

Eindcijfer?

Hier kan ik heel kort over zijn: Niks minder dan een 10!

Tim Slijkhuis, Technisch Manager