Over ons

Heeft u capaciteitsvraagstukken in de groene sector, de bouw en de civiele techniek?

Met ruim 25 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling en een groot netwerk is GrijsGroen dé partner bij uitstek.

Jong bedrijf met ervaren hersenen

Oprichter Tjeerd van der Schee werkte 8 jaar bij projectdetacheerder & ingenieursbureau Wepro. De eerste 1,5 jaar in de rol van projectcoordinator bouwkunde & civiele techniek, erna 6,5 jaar in de rol van vestigingsdirecteur. Bij Wepro zette hij meer dan 150 hoogopgeleide medewerkers in op projecten bij opdrachtgevers. Toen hij gevraagd werd directeur te worden van Copijn ging hij de rol aan ‘de andere kant van de tafel’ vervullen. Tjeerd had nu zelf goed opgeleid (Larenstein/Wageningen) personeel nodig. Het bleek lastig aan dat personeel te komen,  dus werd het tijd om een nieuwe organisatie op te richten die deze leemte ging vullen.

Johan Langendoen heeft als Verbinder ruim 20 jaar ervaring binnen de werving & selectie van hoger opgeleid personeel. Met een intrinsieke drive de wereld mooier te maken zet hij zijn ervaring dagelijks in om de beste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

  • 2017

    Start door oprichter Tjeerd van der Schee.

  • 2018

    Oprichting GrijsGroen Projecten.

  • 2019

    Tot heden 31 keer wergeluk verhoogd.

Waarin we actief zijn

1: Groen

Binnen de groene wereld ligt de focus op de projectmatige inzet van het hogere kader. Wij verbinden calculatoren, werkvoorbereiders, projectleiders, projectmanagers, toezichthouders, directievoerders, tekenaars en ontwerpers met interessante projecten. De opdrachtgevers, waar deze projecten plaats hebben, zijn: gemeenten, hoveniers, ingenieursbureaus en landschapsarchitectenbureaus.
 

2: Grijs

Binnen de civiele wereld ligt de focus op de projectmatige inzet van het hogere kader. Wij verbinden uitvoerders, calculatoren, werkvoorbereiders, projectleiders, projectmanagers, toezichthouders, directievoerders, tekenaars en ontwerpers met interessante projecten. De opdrachtgevers, waar deze projecten plaats hebben, zijn: gemeenten, aannemers en ingenieursbureaus.

Medewerkers hebben dus passende opleidingen en/of ervaring om binnen deze marktgebieden van meerwaarde te kunnen zijn. De instroom van mensen zal dus met name komen vanuit MBO/HBO/WO Civiel en Groen (Helicon, Larenstein, Wageningen).

Ons team