Bij GrijsGroen noemen we onszelf personeelsbemiddelaar in werkgeluk. Wij zijn er trots op om midden- en hoogkaderprofessionals te verbinden aan opdrachtgevers in de groen-, bouw-, infra-, en vastgoedsector.

 

Bij GrijsGroen staat werkgeluk centraal en wij zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot succes voor zowel onze opdrachtgevers als onze professionals.

 

Onze kernwaarden zijn verbindend, betrouwbaar, authentiek, ondernemend en gelukkig en vormen de basis van wat we doen.

Wij geloven dat het belangrijk is om een sterke verbinding te hebben tussen onze professionals en opdrachtgevers, zodat er een goede samenwerking ontstaat en iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

 

Onze betrouwbaarheid is onze kracht, wij zorgen ervoor dat onze professionals en opdrachtgevers op ons kunnen rekenen en dat afspraken worden nagekomen.

 

Authenticiteit is belangrijk voor ons. Omdat we willen dat wij en onze professionals zichzelf kunnen zijn en hun talenten optimaal kunnen inzetten voor onze opdrachtgevers.

 

Ondernemend zijn zorgt ervoor dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor onze professionals en opdrachtgevers.

 

En last but not least, is gelukkig zijn ons ultieme doel. Wij willen dat onze professionals gelukkig zijn in hun werk, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers.

Ons team

Waar we voor staan

Kennis voor kenners

Wij doen de belofte dat wij mensen inzetten bij onze opdrachtgevers die beschikken over de juiste kennis om de projecten waaraan zij werken tot een goed einde te kunnen brengen. Daarnaast maken wij ook de blik naar de opdrachtgever scherp; wij verwachten dat de opdrachtgever kenner is op het gebied van zijn of haar vakgebied én organisatie. Kenner zijn betekent voor ons dat onze contactpersonen uitstekend weten wat voor soort mensen zij missen in de eigen organisatie, dat scherp kunnen beschrijven en dus goed kunnen sparren met ons over de aansluiting tussen vraag en aanbod.

 

1 voor 1

De wereld een stukje mooier maken is onze intrinsieke drive. Door kandidaten meer werkgeluk te laten ervaren, maar ook door de ongelijkheid in de wereld te bestrijden. Wij doen dat heel concreet: voor elke kandidaat die wij plaatsen bij een opdrachtgever, halen wij één kind uit de armoede. Via stichting Compassion krijgen deze kinderen dan voedsel en onderwijs, zodat ook zij mogen gaan dromen van toekomstig werkgeluk.

 

Werkgeluk

Wij geloven er heilig in dat mensen die gelukkig zijn hun omgeving mooier maken. Gelukkig worden of zijn heeft veel te maken met werkplezier. Ben je gelukkig in je werk, dan zal je met een glimlach opstaan en met een glimlach huiswaarts keren na een dag werken. Wij zorgen ervoor dat wij bij onze kandidaten achterhalen wie zij zijn en wat er voor hen toe doet, zodat wij vervolgens kunnen zorgen dat zij op een stoel bij een opdrachtgever plaatsnemen waar zij gelukkig(er) worden.