Heeft u capaciteitsvraagstukken in de groene sector, de bouw en de civiele techniek?

Met ruim 25 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling en een groot netwerk is GrijsGroen dé partner bij uitstek.

Waar we voor staan

Kennis voor kenners

Wij doen de belofte dat wij mensen inzetten bij onze opdrachtgevers die beschikken over de juiste kennis om de projecten waaraan zij werken tot een goed einde te kunnen brengen. Daarnaast maken wij ook de blik naar de opdrachtgever scherp; wij verwachten dat de opdrachtgever kenner is op het gebied van zijn of haar vakgebied én organisatie. Kenner zijn betekent voor ons dat onze contactpersonen uitstekend weten wat voor soort mensen zij missen in de eigen organisatie, dat scherp kunnen beschrijven en dus goed kunnen sparren met ons over de aansluiting tussen vraag en aanbod.

1 voor 1

De wereld een stukje mooier maken is onze intrinsieke drive. Door kandidaten meer werkgeluk te laten ervaren, maar ook door de ongelijkheid in de wereld te bestrijden. Wij doen dat heel concreet: voor elke kandidaat die wij plaatsen bij een opdrachtgever, halen wij één kind uit de armoede. Via stichting Compassion krijgen deze kinderen dan voedsel en onderwijs, zodat ook zij mogen gaan dromen van toekomstig werkgeluk.

Werkgeluk

Wij geloven er heilig in dat mensen die gelukkig zijn hun omgeving mooier maken. Gelukkig worden of zijn heeft veel te maken met werkplezier. Ben je gelukkig in je werk, dan zal je met een glimlach opstaan en met een glimlach huiswaarts keren na een dag werken. Wij zorgen ervoor dat wij bij onze kandidaten achterhalen wie zij zijn en wat er voor hen toe doet, zodat wij vervolgens kunnen zorgen dat zij op een stoel bij een opdrachtgever plaatsnemen waar zij gelukkig(er) worden.

  • 2017

    Start door oprichter Tjeerd van der Schee.
  • 2018

    Oprichting GrijsGroen Projecten.
  • 2021

    Tot heden 101 kandidaten verbonden.

Waarin we actief zijn

Groen

De groen wereld is een wereld die je goed moet kennen. Ik heb een groot en waardevol netwerk opgebouwd van professionals bij hoveniersbedrijven, groen spelers, advies- en ontwerpbureaus en gemeentes.

Bouw & Vastgoed

Ik ben al 14 jaar actief in de bouw & vastgoed sector. Binnen die sector heb ik meer dan 100 kandidaten ingezet bij woningcorporaties, aannemers, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus en architectenbureaus.

Civiele techniek

Ik ben al ruim 20 jaar actief als verbinder. In al die jaren heb ik geleerd om goed te luisteren naar de opdrachtgevers en hun personeelsbehoeften. Ik heb een enorme focus om elke vacature in te vullen.