Wij geloven er heilig in dat mensen die gelukkig zijn hun omgeving mooier maken. Gelukkig worden of zijn heeft veel te maken met werkplezier. Ben je gelukkig in je werk, dan zal je met een glimlach opstaan en met een glimlach huiswaarts keren na een dag werken. Wij zorgen ervoor dat wij bij onze kandidaten achterhalen wie zij zijn en wat er voor hen toe doet, zodat wij vervolgens kunnen zorgen dat zij op een stoel bij een opdrachtgever plaatsnemen waar zij gelukkig(er) worden. Plezier werkt aanstekelijk; wie vrolijk thuis komt zorgt over het algemeen voor een aanstekelijke sfeer voor de mensen om zich heen. Een vrolijkere wereld is mooier.

 


 

 


 

Visie

Binnen de detachering is veelal het financiële resultaat het hoogste doel. GrijsGroen stelt het medewerkersgeluk als hoogste doel. Als onze medewerkers gelukkig zijn is onze opdrachtgever gelukkig. Wij worden gelukkig als wij kennis aan kenners kunnen verbinden. Plezier werkt aanstekelijk, wie vrolijk thuis komt zorgt over het algemeen voor een aanstekelijke sfeer voor de mensen om zich heen.

 

Missie

Wij geloven dat ieder mens er in zijn of haar leven toe wil doen. Van betekenis zijn, een bijdrage leveren, herinnerd worden. GrijsGroen stelt mensen in staat dat in hun professionele carrière te bewerkstelligen. Dit doen wij door een cultuur te bieden waarin mensen worden gewaardeerd en door de bijdrage die mensen willen leveren te vertalen naar passend werk.

 

Onderzoek naar 'candidate journey' van onze professionals

In 2021 hebben we onderzoek gedaan naar de 'candidate journey' van al onze professionals die we sinds onze oprichting geplaatst hebben. Hoe hebben ze de dienstverlening van begin tot eind van GrijsGroen ervaren? We zijn trots op het feit dat onze kandidaten ons gemiddeld een 8 geven!

Hieronder is te zien hoe we scoren op verschillende onderdelen van onze dienstverlening aan onze professionals.

8,2 - Benadering door Verbinder

8,1 - (Online) kennismaking

8,0 - Sollicitatie opdrachtgever

8,1 - Contact tot 1e werkdag

7,7 - Contact vanaf 1e werkdag

8,4 - Bereikbaarheid van Verbinder

7,8 - Mate van contact met Verbinder 

8,1 - Snelheid van Verbinder

8,4 - Feedback van Verbinder

8,1 - Informatie over opdrachtgever

7,7 - Resumé van Verbinder

8,5 - Gemaakte match door Verbinder

7,6 - Aandacht voor werkgeluk

7,5 - Match op werkgeluk